Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał. Poszukuje posady na prywatnym serwerze Metin2 jako Grafik. Znam się na tym bardzo dobrze. Wykonywałem zlecenia dla innych serwerów, lecz chciałbym związać się z jednym do końca. Pozdrawiam i czekam na propozycje. 

Kontakt:

GG: 10822365 (Często mnie nie ma)

PW na Forum (Jestem codziennie)

e-mail: serwerowniacs@o2.pl (Jestem codziennie) 

Opublikowano

Jeżeli jesteś tą osobą, co myślę, to nie znasz się na tym, co robisz.

Ostatni layout, który nie wiem czemu dałeś pomniejszony:

http://artani.org/view/7914/

I dowód na to, że Twojej kreatywności i pomysłu jest tutaj dosłownie 0%,

http://bazner.deviantart.com/art/Multigaming-team-layout-blue-340022611

Dodatkowo masz u mnie dużego minusa za wykorzystywanie niesprawdzonych grafik do swoich projektów (jak np sygnet wykonany przez Damson'a).

Opublikowano

Sygnet damsona? Gratuluję inteligencji :) Jeśli to rzekomo "Jego" sygnet niech zrobi ss'a pliku PSD :) Tyle ode mnie. 

PS. Ładnie wykiwaliście Kacpra na "forum" :)

Opublikowano

Sygnet damsona? Gratuluję inteligencji :) Jeśli to rzekomo "Jego" sygnet niech zrobi ss'a pliku PSD :) Tyle ode mnie. 

PS. Ładnie wykiwaliście Kacpra na "forum" :)

Fakt, może za wcześnie cie oceniłam bo dowodów na to nie ma. Chociaż wątpię, by damson miał jakąkolwiek korzyść z oczerniania cie bezpodstawnie, zwłaszcza, że poziomem stoi wyżej od ciebie jeśli chodzi o webdesign.

Jednak nadal uważam, że nie jest tak, jak napisałeś. "Znam się na tym bardzo dobrze". Znasz się według mnie na kopiowaniu/odwzorowywaniu innych projektów oraz wykorzystywaniu gotowców. Nawet nie odróżniasz linii pomocniczych od gridów, które są wręcz obowiązkiem w projektowaniu szablonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...